Tieneractiviteiten PGDrachten
We zijn ook bezig met een website waar alle activiteiten op staan. De link hiernaar is http://pgdrachten-jeugdwerk.nl

Uitnodiging voor alle kinderen van de PGD (groep 5 t/m 8, basisschool)
clubleiding gezocht
We willen graag weer beginnen met club!
Lijkt het je leuk om (weer) mee te komen doen op woensdagavond (1 keer in de drie weken) van 19.15-20.30 uur op de zolder van de Oase? Meld je dan aan via W: www.pgdrachten-jeugdwerk.nl/club
Ben je nog niet eerder geweest? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom! We beginnen de avond met een verhaal uit de bijbel en daarna gaan we leuke spelletjes doen of iets moois knutselen. Ook is er natuurlijk genoeg tijd om te kletsen. Aan het einde van het clubjaar hebben we een slotactiviteit waar iedereen altijd naar uitkijkt!
Als er veel kinderen zijn die zich aanmelden hebben we extra leiding nodig. Dus als u/jij het leuk vindt om ook een club te leiden dan horen we dat graag. De avonden zijn zelf in te plannen.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Froukje en Ageeth, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene informatie jeugdwerk:
W:www.pgdrachten-jeugdwerk.nl