Tieneractiviteiten PGDrachten
We zijn ook bezig met een website waar alle activiteiten op staan.

Polle de orgeljongen
naar een verhaal van Mensje van Keulen.
In dit ‘corona-jaar’ zijn alle activiteiten van het Hillebrandjaar voorlopig tot 1 oktober afgelast. Heel erg jammer, maar het kon niet anders.

Wat wel doorgaat dit jaar, hopen we, is het muziek-theaterspektakel “Polle de orgeljongen”.
Natuurlijk met inachtneming van alle regels van het RIVM.
We hebben overleg gehad met het secretariaat van de scholen voor het Protestants Christelijk Basis Onderwijs en het Openbaar Onderwijs, en zij denken (en hopen ook) dat in september de scholen normaal naar school gaan en voor wie dat wil, zich dus op kan geven voor “Polle de orgeljongen”. Inmiddels zijn alle dagdelen bezet op vier na. Mocht u nog scholen weten die graag willen komen, geef het dan aan ons door. Ook scholen buiten Smallingerland mogen zich aanmelden.
Er is een extra dagdeel ingelast voor andere belangstellenden: zaterdagochtend 19 september!
Op dit dagdeel mogen ouders met kinderen, grootouders met (achter)kleinkinderen zich opgeven voor de voorstelling. Er is een voorstelling van 9.00 – 10.00 en van 11.00 – 12.00 uur. Hebt u er zin in om met uw kleinkinderen een prachtige voorstelling bij te wonen? Geeft u zich dan op bij één van onderstaande adressen per mail of per telefoon. Entree is gratis. Na afloop is er een traktatie.
Natuurlijk zorgen we ervoor dat alle regels van het RIVM gehandhaafd worden, wat ook inhoudt dat de mogelijkheid erin zit dat het afgelast moet worden. Tussen de voorstellingen in ontsmetten we de kerkzaal en de toiletten en wordt alles schoongemaakt.
Kijk ook op W: www.opverhaal.nl/voorstellingen-kinderen/polle-de-orgeljongen
De Commissie 200 jaar Hillebrand,